Телефонуйте
Передзвонити мені

Мокасини

Фільтри

:( Товари не знайдені!

Мокасини  для щасливих жінок!

 

 

Взуття, яке дарує нам свободу і комфорт, заслуговує на світове визнання! Саме так і сталося з суто національним північноамериканським винаходом, який в наші дні із задоволенням носять по всій планеті! П’ятсот років тому в мокасинах ходило все індіанське населення сучасних США та Канади – це були універсальні і дуже зручні вироби із шкіри з м’якою пласкою підошвою, зшиті голками дикобраза за допомогою рослинних волокон чи жил тварин. Мокасини мали просту, але дуже комфортну форму – і європейці одразу оцінили винахідливість аборигенів, але по-справжньому масовою мода на мокасини стала значно пізніше, вже в 20 сторіччі, з приходом епохи хіппі.

 

Взуття для подорожей та прогулянок

 

Мокасини – надзвичайно комфортні і зручні, але в наш час в них може бути ще багато інших переваг.

По-перше, вони можуть бути дуже стильними і гарними, адже часто мокасини прикрашені вишивкою, бісером, шкіряною бахромою. Колись в цьому взутті ходили на полювання, а в наш час вони – лише для комфорту й задоволення. Навіть якщо ви весь день на ногах, вони не втомляться, якщо взуті в зручні мокасини!

 

З чим носити мокасини? Жінки найчастіше вибирають їх до романтичних образів із легкими, м’якими тканинами. Чудово виглядають мокасини також із спідницями або платтями до підлоги в casual-стилі. Влітку це взуття ідеально поєднується з шортами та міні. Але найчастіше їх носять із джинсами, а також вузенькими або широкими брюками.

 

Мокасини – взуття сезонне, його надягають з весни до осені, адже легкість не дозволяє використовувати його з настанням холодних днів – тому з теплим одягом мокасини не поєднують.

 

До мокасинів варто правильно підібрати аксесуари: з ними добре поєднуються рюкзаки та сумки в еко- та етно-стилі – причому не тільки шкіряні чи з замші, але й джинсові або тканеві.

 

Як купити мокасини, в які ви закохаєтеся?

 

Щоб ваші ніжки отримали від обновки справжнє задоволення, старанно доберіть розмір, але дивно було б купити взуття, пріоритетом якого є зручність, і не вгадати з цим ключовим критерієм.

 

Важливо продумати, якому матеріалу ви віддасте перевагу. Класичними є мокасини із шкіри чи замші: вони виглядають презентабельно – дорого і гарно. Якщо ви хочете купити мокасини більш бюджетної моделі, зупиніться на виробі з еко-шкіри: сучасні матеріали відзначаються гарною якістю і зносостійкістю.

 

Варто подумати і про колір: традиційно мокасини мають натуральні – бежеві, пісочні відтінки, але в наш час актуальними є яскраві кольорові рішення – від блакитного до теракотового, а також базових білих та чорних тонів. Демократичність цього взуття робить його доступним для всіх, і ви завжди можете придбати мокасини різних кольорів, що підійдуть до різних модних образів.

Ми співпрацюємо лише з надійними постачальникам якісної продукції – ніяких підробок, в інтернет-магазині «Віоларте» можна купити тільки оригінальне взуття! Отже, питання, де в Україні купити мокасини – якісні і трендові – навіть не стоїть – звісно, у Violarte!

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки