Телефонуйте
Передзвонити мені

Жіночі аксесуари

Фільтри

Сезон

Категорія

Матеріал верху

3886-1806A.R Червоно-чорне
3997R Червоний
3998-A.R Червоно-чорний
3999-1806D.R Бордо
72037-66 Чорний
72062-1603 Чорний
78848-66 Чорний
78848-1806 Чорний
78849-1603 Чорний
P-1410-01 Чорний
P-1410-21 Золотий
P-2808-01 Чорний

Жіночі аксесуари

 

 

У світі не буває неважливих дрібниць – кожен нюанс вашого образу здатен розказати про вас надзвичайно багато. Це маленькі, але дуже суттєві речі, що підтверджують ваш статус і статки, ваш смак і характер.

Згідно з уявленням багатьох людей, аксесуари на кшталт гаманців та портмоне, ремінців або ключниць здатні навіть притягувати до себе удачу, охороняти вас від негативного впливу.

Традиційно в більшості культур найбільш привабливими й «грошовитими» кольорами є червоний і його відтінки, найбільш елегантними – бежеві і коричневі, найбільш універсальними – чорні, найбільш стильними – сірі та білі, а чудового настрою додадуть вам різнокольорові акценти, які додають аксесуари у ваш образ.

 

Як обрати гаманець – статусний і трендовий?

 

Існує безліч моделей цього виду аксесуарів, але у Violarte представлені найбільш актуальні і привабливі.

Отже, гаманці бувають такими:

-       Тревел – подовжений гаманець на застібці-кнопці, в який зручно покласти різні види паперових грошей, монети і проїзні документи.

-       Лонгер – також подовжений, але тонкий варіант без застібки, переважно для купюр – підійде для подовженої жіночої сумки.

-       Акордеон – гаманець із багатьма відділеннями, що розкладається у вигляді «музичного інструменту».

-       Портмоне на zip-застібці – його найчастіше обирають жінки, бо така модель надійно утримує весь свій вміст всередині.

-       Кишенькові гаманці – найменшого розміру, які підходять для кишень джинсів та маленьких жіночих сумочок.

-       Гаманці-клатчі – мікс маленької сумочки і гаманця, улюблений варіант світських жінок.

-       Безкаркасні м’які гаманці в ретро-стилі, нерідко яскравих кольорів або прикрашені бісером і вишивкою.

 

Також в інтернет-магазині Violarte  представлені статусні і гарні ключниці та ремінці – дрібнички, без яких важко уявити собі сучасну ділову жінку.

 

Чому саме «Віоларте»?

 

Купити шкіряні аксесуари можна будь-де, але ми вдячні вам за ваш вибір, адже в наших колекціях ідеальний баланс якості і ціни! Ми можемо дозволити собі лояльну до покупців цінову політику, адже:

-       інтернет-магазину не доводиться витрачати кошти на оренду приміщень,

-       ми маємо власне виробництво, а з іншими постачальниками працюємо напряму і уникаємо зайвих витрат на посередників,

-       ми орієнтовані на те, щоб люди різного достатку могли собі дозволити якісні вироби.

 

На сторінках нашого інтернет-магазину ви можете знайти як власні моделі Віоларте з останньої колекції, так і якісні, перевірені вироби наших партнерів – фірм Pretty Zys та Vermari.

Вироби, які ви можете купити у «Віоларте», виготовлені з найбільш популярних і актуальних матеріалів – шкіри, еко-шкіри, лакової шкіри та металу.

 

Отже, щоб купити аксесуари – якісні і ефектні, інтернет-магазин Violarte створив для вас чудові пропозиції – вибір лише за вами!

  • Сумки
  • Аксесуари
  • Бренди
  • Знижки